Over ons

Welkom bij Amber's Boetiek

Op 28 Augustus 2013 opende ik als net 19-jarig meisje Amber’s Boetiek, wat was dat spannend zeg!
De winkel begon als een kleine gezellige boetiek in het centrum van Bennekom.
Nu bijna 8 jaar verder is de winkel uitgegroeid van 50M2 naar maar liefst 150M2 winkelruimte, met succesvolle online shop.
Wij verkopen baby- en kinderkleding van maat 44 tot en met 164.  Sinds Juli 2016 is de winkel enorm uitgebreid, een groot succes sinds onze uitbreiding is de ballenbak: Hiervoor komen alle kindjes erg graag bij ons spelen, terwijl moeders alle tijd heeft om rustig rond te kijken!  Ik ben zelf in de tussentijd ook mama geworden van 2 lieve kindjes: Ricardo & Gina. Je zal ze vaker tegenkomen in de winkel en op mijn social media kanalen, waar wij super actief op zijn. 
Druk bezocht zijn onze Mega Outlet events, die wij 2 keer per jaar in de winkel organiseren. Ook hebben hebben we tijdens onze SALE periode dagelijks nieuwe Sale veilingen op onze social media kanalen, een enorm succes!
Wij verkopen de volgende merken: Jubel, Quapi, Nono,  Nik&Nik, Retour , Like Flo, Looxs, B.NOSY, Sturdy, Feetje, Your Wishes, en Noppies verkopen wij in onze winkel. Voor baby’s verkopen wij ook o.a. Bibs- en Frigg spenen, Happy Horse, Sophie de Giraf, A Lovely Little Company’ en het Scandinavische lifestyle merk DONE BY DEER.  Daarnaast hebben we nog veel meer leuke merken in ons assortiment. Kom gezellig langs om onze merken en wisselden collecties te bekijken

Tot gauw!

Liefs,
Amber